Free Premuim Templates by BIGTheme

Prva zmaga za Zagorje v državnem prvenstvu

Dekleta ponudila odlično tekmo, kjer se je igralo "na nož". V 2.SFL smo videli tudi odločitve v zadnjih sekundah, prvič je na tekmi državnega prvenstva zmagala ekipa Zagorja. Pri U9 so najmlajši spet uspešno prijeli za palice.

 

 

1. ŽSFL, Brezovica

Lady Zone Borovnica – Olimpija 2:6

Srečanje ekip deklet je ponudilo veliko zanimivega dogajanja na igrišču. Do začetka tretje tretjine sta bili ekipi več kot izenačeni, priložnosti so se nizale enkrat na eni, drugič na drugi strani, a obe vratarki sta bili zanesljivi tako da si nobena ekipa ni uspela priigrati večje prednosti. V tretji tretjini pa je Olimpija izkoristila nekaj ponujenih priložnosti in to je bilo dovolj da so si dekleta priigrala udobno prednost, ki so jo nato le še nadgrajevala. 

 

2. SFL, Poden (Šk. Loka)

Zagorje - Borovnica B 8:12

Jutranjo tekmo so Zagorjani začeli zaspano, Borovnica je hitro povedla s štirimi zadetki prednosti. V drugi tretjini je sledil preobrat Zasavcev, ki so v 29. minuti povedli s 7:5. Borovnici je v zadnji tretjini uspel niz 7 zadetkov, s čimer so odločili srečanje v svoj prid.


Galaks - Tempish Crew 12:0

Floorballisti Železnikov in Kranja so se tokrat srečali na pol poti v Škofji Loki, gledalci pa so spremljali bolj ali manj enosmerni promet proti vratom sicer zelo borbenega Tempish Crewa.


Borovnica B – Zelenci 15:15

Najbolj razburljiv dvoboj drugega turnirja sta odigrala Borovnica in Zelenci. Borovničani so bili večino časa v majhni prednosti, vendar je Kranjskogorce v zadnji minuti rešil neuničljivi Roland Brajič.


Tempish Crew - Zagorje 2:9

Za konec je bila na sporedu še tekma novincev v slovenskem floorballu. Moštvi sta pokazali veliko želje in tudi znanja, dolgo časa je bil rezultat tesen, nato pa je Zagorje unovčilo večjo "kilometrino" za prvo zmago v 2. SFL. Kranjčani bodo nanjo morali še malo počakati, vendar s takšno vnemo uspehi niso daleč. (rr)

 

U9, Poljane
Mojstrana B - Insport 0:10
Mojstrana A - Žiri 9:4
Polanska banda - Mojstrana B 9:4
Kranjska Gora - Žiri 5:9
Insport - Žiri B 7:2
Mojstrana - Kranjska Gora 16:2
Žiri B - Polanska banda 4:5

foto: RR, KT

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus