Free Premuim Templates by BIGTheme

Presenečenj ni manjkalo

Insport A je v 1. SFL prvič letos klonil proti nasprotniku, Insport B pa zabeležil tesen poraz in visoko zmago. Pri dekletih so bile bolj zbrane Polanke. U16 in U11 so nanizali celo serijo izenačenih tekem.

 

1.SFL, 10.2.2018
Borovnica - Insport B 7:6 (1:2, 1:2, 5:2)

Srečanje je bilo pomembno za obe ekipi, saj se že počasi odloča o razvrstitvah za končnico, a to pot so bili Borovničani premočni. V njihovih vrstah zdaj spet igra Rok Koročec, v vrata se je vrnil Benjamin Bajec, tako da so sicer prvi dve tretjini imeli Ločani prednost v golih, v zadnji tretjini pa so Borovničani zaigrali na vse ali nič ... in račun se jim je izšel. Za izenačenje so zadeli brez vratarja v golu, vsega 35 sekund pred koncem pa so še sedmič zatresli mrežo Insporta B. 

Pol.banda - Insport A 8:3 (2:2, 2:3, 4:0)

Insport A je to pot zabeležil prvi poraz v tej sezoni. Igra trenutno vodilnim v razvrstitvi ni stekla po željah, Polanci pa so bili veliko bolj motivirani. Sicer je Insport A v drugi tretjini ujel priključek, a tretja se je ponovno pokazala kot največja pomanjkljivost. Polanci so celo dvakrat zadeli pri obojestranski izključitvi. Insport A je to pot deloval precej manj uglašeno kot na minulih tekmah, to pa nam obeta zanimive dvoboje v prihodnje.

Zelenci - Olimpija 8:13 (5:4, 2:5, 1:4)

Zgodba, ki jo poznamo skozi celotno letošnjo sezono, se je ponovila tudi to pot. Zelenci so odlično začeli in zadeli že v 17. sekundi tekme, Olimpija pa izenačila vsega 12 sekund kasneje. In nekako v v tem ritmu se je nadaljevala celotna tekma, ko so zadeli eni, so drugi zelo hitro izenačili. Zelenci so imeli igro dobro pod nadzorom, a so ponovno z nepotrebnimi prekrški in pregrobo igro naredili sami sebi medvedjo uslugo. Ko je bil eden od njihovih igralcev zaradi pregrobe igre izključen za 5 minut, si je Olimpija uspela priboriti dva gola prednosti, v nadaljevanju pa so domačinom tudi pošle moči. Tako so gostje iz Ljubljane lahko tekmo mirno pripeljali do konca.

Polycom Brlog - Žiri 8:9 (2:3, 4:0, 2:6)

Tekma  ki so jo zaznamovali tri povsem različne tretjine. V prvi tretjini se je že takoj na začetku pokazala trema domačih, ki so upali, da s polno zasedbo ekipe, zbralo se je kar 15 igralcev, lahko preseneti dolgoletnega člana prve lige, ekipo FBC ŽIri. Že po dobri minuti je ekipa Žirov povedla, Polycomovci so nato zaigrali previdneje in bolj napadalno in v 16. in 17.  minuti najprej izenačili in nato še povedli, vendar so jim Žirovci vrnili enako v 19. in 20. minuti in odšli na odmor z 2:3 za Žiri. V drugi tretjini je imela ekipa Polycom Brlog vidno terensko premoč, kar je kronala s po dvema goloma v razmaku manj kot minute in nato z delnim izidom 4:0 že povedla s 6:3. Olajšanje domače ekipe, da je končno tudi njim "steklo", so presekali Žirovci z golom že pred  koncem druge minute v tretji tretjini. Vedno bolj so prevzemali vajeti v svoje roke in v 54. minuti izenačili in nato po 23 sekundah še povedli na 6:7. Sledila je  izmenjava golov (izenačenje Brloga in spet vodstvo Žirov...) in ko je bilo 8:8, je ekipi iz Žirov v 59. minuti uspelo spet povesti za končnih 8:9 in zmagati. Domačini so imeli lepo priložnost doseči drugo zmago v tej sezoni, a se jim račun ni izšel. Čestitke obema ekipama za lepo tekmo tako rekoč brez prekinitev in brez izključitev, takod a sodniak dejansko nista imela veliko dela. (fp)

 

1.SFL, 11.02.2018

Insport B - Zelenci  29:8 (9:1, 9:3, 11:4)

Insport B se je po porazu proti Borovnici znesel nad Zelenci, ki so na gostovanje v Škofjo Loko prišli v močno okrnjeni postavi (šest igralcev in dva vratarja). Prič so zadeli že v 40. sekundi srečanja in nato samo še stopnjevali tempo, Zelenci pa so uspeli z nekaj protinapadi tudi zadeti. Igra je v glavnem potekala pred vrati gostov, kjer pa sta se izkazala oba vratarja, saj sta uspela ustaviti kar nekaj strelov na obeh straneh, enako velja tudi za drugega vratarja Zelencev, ki je v igro vstopil v drugi polovici druge tretjine. A Ločani so vseeno kar 29-krat našli pot do mreže Zelencev, s kombinatorno igro so namreč uspeli razorožiti obrambo Zelencev, med strelce in podajalce pa so se vpisali tako rekoč vsi njihovi igralci, ki so prišli na tekmo.

 

1. ŽSFL, 11.02.2018

Polanska banda - Lady Zone Borovnica  4:1 (1:0, 0:1, 3:0)

Srečanje deklet je bilo prvi dve tretjini precej izenačeno, čeprav so imele Polanke nekaj pobude na igrišču, a do velike spremembe rezutata, po en gol na vsaki strani, le ni prišlo. Bolj se je igra razživela v tretji tretjini, ko sta obe ekipi imeli nekaj izredno lepih priložnosti, a bolj spretne pa so bile Polanke, ki so z nekaj streli od daleč postavile končni rezultat.

 

U16, Ljubljana, 11.02.2018

Borovnica u16 - Fantom žal tokrat ni šlo, domov so se vrnili brez točk.

Kljub požrtvovalnosti in borbenosti sta bila nasprotnika, Insport Škofja Loka in Zelenci, premočna. Treba je še povedati, da smo na turnir odšli močno zdesetkani; zaradi poškodb in bolezni je na klopi manjkalo kar pet igralcev, zato so fantje igrali le z dverma napadoma. Manjkalo pa je tudi nekaj sreče, da bi po lepo izpeljanih napadih žogica le večkrat našla pot do nasprotnikove mreže. Fantom želimo, da današnji dan prespijo, umirijo misli in se pripravijo še na zadnji turnir pred končnico... do te jih namreč pripelje le dvojna zmaga. (vr/Borovnica)

Insport U16 B - Insport U16 C  15:0

Insport U16 A - Borovnica U16  18:5

Polanska banda U16 - Insport U16 B  8:5

Mojstrana U16 - Borovnica U16  16:3

Insport U16 C - Olimpija U16 A  2:12

Insport U16 A - Mojstrana U16  13:9

Olimpija U16 A - Polanska banda U16  5:10

 

U11, Poljane, 11.02.2018

Kranjska Gora U11 - Mojstrana U11  7:4

Polanska banda U11 - Borovnica U11  1:0

Insport U11 - Žiri U11  3:3

Mojstrana U11 - Polanska banda U11  7:6

Žiri U11 - Kranjska Gora U11  4:8

Borovnica U11 - Insport U11  9:2

 

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus