Free Premuim Templates by BIGTheme

To pot so se izkazali tudi v U13 in U9

Insport ponovno visoko zmagal na obeh tekmah, Žirovci za las ob zmago, U13 in U9 pa z odličnimi igrami navduševali gledalce. 

 

 

1.sfl
Zelenci - Polanska banda 2:14 (1:3, 1:6, 0:5)

Zelenci so bili do sedaj v Kranjski Gori močan tekmec, to pot pa so morali priznati premoč Polancem, ki so se tekme lotili dokaj previdno, a si že v prvi tretjini priigrali nekaj prednosti. Čeprav je vratar Zelencev odlično opravil svoje delo in obranil vrsto nevarnih strelov, poraza le ni mogel preprečiti. Odločilnih je bilo 5 »črnih minut«, ko so med 35. in 40. minuto srečanja Polanci zadeli kar petkrat. Prav tako Zelenci niso znali izrabiti kar pet priložnosti z igralcem več v polju, in niso izkoristili kazenskega strela.


Insport A - Polycom Brlog 30:4 (9:1, 12:2, 9:1)

Vodilni v skupni razvrstitvi Insport A so dokaj lahko odpravili Polycom, ki je prišel v gostovanje v Škofjo Loko v precej okrnjeni postavi. Posebej so se domačini izkazali v drugi tretjini, in tudi sicer so mrežo nasprotnika tresli v pravih “valovih”, ko so v eni ali dveh minutah uspeli zadeti kar nekajkrat (v 34 minuti srečanja so na primer zadeli kar trikrat), zadnji gol pa so uspeli doseči 20 sekund pred koncem tekme. Prevlada na igrišču se je na koncu tako poznala pri visokem rezultatu.

Insport B - Olimpija 11:2 (4:1, 5:0, 2:1)

Insport B se je očitno dobro pripravil na vedno neugodno Olimpijo, ki je v zadnjih nekaj tekmah pokazala zelo veliko. To pot pa so bili na parketu v Škofji Loki nemočni proti razpoloženim Ločanom, ki so temelje za zmago postavili v prvih dveh tretjinah. Že od začetka srečanja dalje so pritisnili na vrata Olimpije in v 4. minuti tudi že zadeli. S tem so Olimpijo spravili v defenzivo, in si priborili precej prostora na igrišču, da so lahko razvili svojo igro. V zadnji tretjini je pritisk domačinov malce popustil, saj so dali priložnost za igranje tako rekoč vsem svojim igralcem, tudi tistim mlajšim. Pri Olimpiji pa so enkrat zadeli v lastno mrežo.


Žiri - Borovnica 3:4 (0:0, 2:2, 1:2)

Da je ekipa iz Žirov zelo močna na domačem parketu v Idriji, je že dolgo znano. Torej so se morali gostje iz Borovnice zelo potruditi da so lahko ugnali Žirovce, ki so s tem porazom zapravili lepo priložnost za novi dve točki. Velik del srečanja je bil precej izenačen, odločitev je padla šele v zadnji tretjini, saj je dolgo časa kazalo, da bi lahko domačini odnesli zmago. Zadeli so za vodstvo z igralcem manj v polju, a so nato pet minut pred koncem v vsega eni minuti prejeli dva gola.

 

U13, Ljubljana

Zelenci - Insport B 12:7
Olimpija - Borovnica 10:9
Polanska banda - Insport A 1:16
Borovnica - Zelenci 13:10
Insport B - Polanska banda 1:5
Olimpija - Insport A 2:10

Mladinci v U13 so se pomerili na četrtem letošnjem turnirju, na katerem smo videli veliko zanimivih dvobojev. V ekipi Borovnice so zapisali, da so se pomerili z domačinom Olimpijo in Mojstrano. Proti Olimpiji so bili le za las »prekratki«, saj so bili številčno oslabljeni, zmanjkalo pa je tudi nekaj sreče pred vrati tekmeca. »Pred tekmo z Zelenci so se fantje malo umirili, sestavili misli, nato pa se v boj podali bolj odločno in uigrano. Kljub krajši klopi so pokazali borbenost, pohvaliti pa je potrebno tudi novince,« so še zapisali pri Borovnici.

Pri Olimpiji pa so ravno o tem srečanju še zapisali, da je bil uvod v tekmo precej zaspan, toliko bolj razburljiv pa je bil konec srečanja. Po zaostanku so zadeli kar šestkrat zapored, potem vodstvo ponovno prepustili Borovnici in v zadnjih minutah spet srečanje preobrnili sebi v prid.

Nato so se srečali še z Insportom A, ki je bil zelo zahteven tekmec. »Insport je z uspešnimi prodori ogrožal naš gol, v katerem sicer zelo uspešno brani Lana Markovič. Prednost škofjeloških igralcev je bila visoka že po prvih petnajstih minutah, vseeno smo imeli priložnosti tudi na naši strani ni manjkalo, vendar žogica v kar nekaj situacijah ni hotela v mrežo loškega vratarja. Na koncu je bilo potrebno športno seči v roko boljšemu nasprotniku,« so dodali v Olimpiji.

Insport A se je na tem turnirju lahko pohvalil z dvema zmagama, njihova druga ekipa B, v njej igrajo tudi mlajši in dekleta, pa se je pogumno borila s tekmeci. »Insport U13A še naprej igra odlično in s kombinatorno igro ne daje tekmecem veliko manevrskega prostora. Člani ekipe B pa so to pot pokazali zelo veliko in so se dobro upirali bolj izkušenim tekmecem, posebej se je izkazal vratar, ki je letos prvič stopil v vrata, a je obranil veliko nevarnih strelov,« pa pravijo pri Insportu.

 

U9, Kranjska Gora

Mojstrana A - Žiri B 19:1
Žiri - Polanska banda 12:0
Kranjska Gora - Mojstrana B 10:0
Žiri - Žiri B 10:3
Kranjska Gora - Insport 3:6
Mojstrana A - Mojstrana B 21:0
Polanska banda - Insport 7:16

Igralci Mojstrane A so tudi to pot dvakrat zmagali, kar je uspelo tudi Insportu v kategoriji najmlajših. Pri Ločanih so zapisali, da se je pri njih izkazala Nina Nastran, ki je zadevala kot za stavo, na tekmi proti Kranjski Gori je od šestih golov dosegla pet zadetkov.

foto: Olimpija/Aleš Molk

 

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus