Free Premuim Templates by BIGTheme

Madžari na koncu premočni

Slovenska reprezentanca se s turnirja vrača s porazom. Vrstniki iz Madžarske so bili pač boljsi, saj so na koncu slavili z 8:4 in se bodo naslednje leto udeležili svetovnega prvenstva skupine B na Švedskem.slogbr2
 
Začetek srečanja je napovedoval enakovredno tekmo. Z visokim pokrivanjem nasprotnika in pritiskom na njihovo zadnji linijo , so Slovenci na začetku prišli do tako željenega zaključka. Pravtako so imeli Madžari odgovor na vodstvo in so izenačili, so imeli Slovenci odgovor na madžarski gol in odšli na prvi odmor  z zadetkom prednosti. Naj dodam še, da je na koncu tretjine zaradi grobega naleta na našega igralca , igralec Madžarske prislužil 5 minutno kazen.
 
V drugi del je Slovenija vstopila z igralcem več in to za celih 5 minut.  Kljub številčni premoči nismo zadeli, obenem pa proti koncu izključitve naredili še napako za izključitev , ki je Madžarom omogočila, da so malo predahnili in strnili svoje  vrste. Nekaj izključitev v drugem delu in napak je botrovalo dejstvu, da je nasprotnik dosegel dva gola in rezultatski zaostanek spreobrnili v svojo korist.
 
Cilj v zadnji tretjini je bil jasen. Potrebno je bilo napadati, vendar ne prejeti zadetka. Žal  se je zadeva zasukala drugače kot je bilo predvideno in so nasprotniki ušli na dva gola zaostanka. Zaostanek nam je uspelo še prepoloviti , za kaj več  pa je zmanjkalo športne sreče. Na koncu je selektor poizkusil se brez vratarja v polju, kar pa ni obrodilo sadov , zato so se zmage in potovanja na svetovno prvenstvo veselili Madžari.
 
Na koncu velja pohvaliti vse fante od prvega do zadnjega, saj so na celotnem turnirju pokazali odlično igro.
 
Slovensko reprezentanco U19 so na turnirju v Celanu, Italiji zastopali:
Vratarja: Pavlovič Anže, Eniko Žiga
Branilci: Žontar Tadej ( C ), Logar Tine, Blažič Jan, Novak Rok, Križaj Anže, Oblak Tomaž, Bohinc Tevž
Napadalci: Triler Gašper, Oman Nik, Vrtačnik Blaž, Oblak Lovro, Tomc Blaž, Kump Jaka, Peklaj Luka, Dagarin Gašper, Kožuh Tadej, Habjan Anže, Mrak Urban
Selektor: Tomc Gorazd
Pomočnik selektorja : Janez Šubic
 
Na koncu naj se v imenu FZS in vodstva reprezentance zahvalim še tistim, ki so omogočili nastop reprezentance na kvalifikacijah. 
SPONZORJI : 
Elektro Gorenjska
Orodjarstvo Križaj
Ključavničarstvo Peklaj
Blagomix
Oblaček
Domfis d.o.
Studio vizual
Majer
Ines d.o.o
Andrej Mrak s.p
Klemenčič
LTH casting
DSV
ITAK SPORT
Ter vsem neimenovanim , ki so kakorkoli pripomogli pri tem projektu.
 
Tekst
Bojan Klavžar
 

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus