Free Premuim Templates by BIGTheme

Slovenija U19 preskočila še drugo oviro

Drugi tekmovalni dan so nasproti stali vrstniki iz Belgije. Gostje so prvi dan igrali z vrstniki iz Madžarske, ter izgubili v razbuljivi končnici srečanja. Zato je bilo pričakovati težko tekmo, na kar je selektor fante opozoril, pred samim začetkom tekme.7

Fantje so v tekmo vstopili zmotivirano, videlo se jim je,  da so bili sproščeni in odločeni, da zmage ne bodo prepustili Belgijcem.Z agresivnim pokrivanjem nasprotnika na začetku srečanja so nasprotnika prisili v to, da je delal napake, kar je obrodilo sadove že v prvi minuti, ko je kazenski strel, zaradi igranja z visoko palico izkoristil Vrtačnik. Slovenci so nadaljevali v visokem ritmu, nasprotniku onemogočali napade, dosegli še dva gola v prvih 5 minutah in se odcepili na "varno" razdaljo 3 golov. Z takšno razliko treh zadetkov, se je tudi končala prva tretjina.

Druga tretjina je postregla z podobno igro naših fantov, kot prva. zadeli so prvi, zgrešili za nameček še kazenski strel, potem pa je sledilo nekaj krize v slovenskih vrstah, kjer so se Belgijci približali na dva gola zaostanka, vendar so fantje stopili skupaj in tretjino zaključili za enako prednostjo, kot so jo začeli.

V zadnji tretjini so Slovenci zopet pokazali igro, ki jih je krasila v prvi tretjini. Nasprotniku niso dopuščali preveč prostora za razvitje napada, sami pa so bili učinkoviti, dosegli še 4 zadetke in se veselili zmage.

Za najboljšega igralca tekme je bil izbran Blaž TOMC.9

 

Jutri Slovenijo čaka nov nasprotnik, to so vrstniki iz Velike Britanije.

Tekma se začne ob 10.00 z prenosom na youtube kanalu :https://www.youtube.com/user/iffchannel/videos.

Slike današnje tekme si lako ogledate na naslednji povezavi : https://www.flickr.com/photos/iff_floorball/

 123456

tekst: B.K

 

 

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus