Free Premuim Templates by BIGTheme

Moška U19 reprezentanca odhaja na priprave na Češko

Razširjena sestava moške U19 slovenske floorball reprezentance odhaja na pripravljalne tekme na Češko

 

V torek 5.7. 2016 v Prago potuje SLO U19 reprezentanca. Fantje se bodo v sklopu priprav na kvalifikacije za svetovno prvenstvo udeležili turnirja Prague
Games, kjer bodo preverili svojo pripravljenost proti vrstnikom iz različnih evropskih držav. Razdeljeni so v dve manjši ekipi: SLO TEAM A in SLO TEAM B. Na tak način bodo imeli več možnosti za dokazovanje in uigravanje.

Reprezentante prvi preizkus čaka že v torek, ko se bodo na prijateljski tekmi pomerili z mladinci Časarjeve Šparte. V sredo pa pričnejo s samim tekmovanjem.

Žreb je obema ekipama že v predtekmovanju dodelil res
kakovostne nasprotnike kot sta češki Tatran in švedski Linkoping.

Pred odhodom je selektor reprezentance Gorazd Tomc povedal: "Fantje odhajajo na turnir Prague Games dobro razpoloženi in nestrpno pričakujejo preizkus svojih kvalitet na tujem parketu. Kot veste nas v septembru čakajo kvalifikacije za Svetovno prvenstvo 2017, zato smo se odločili, da v priprave reprezentance vključimo tudi sodelovanje na tem turnirju. Zelo sem vesel, da se nam je uspelo domeniti, da dan pred začetkom tekmovanja odigramo prijateljsko tekmo s praško Šparto, saj bomo na ta način imeli 4 dnevni tekmovalni ritem, kakršen bo tudi čez dva meseca na kvalifikacijah.
Želim si, da bi na turnirju odigrali čim več težkih tekem in si tako nabirali prepotrebne izkušnje. Od obeh ekip pričakujem maksimalno zavzetost in borbenost. Smo še v fazi priprav in uigravanj, zato končni rezultat na tem turnirju ni najpomembnejši. Za nas štejejo kvalifikacije in kasneje
svetovno prvenstvo."

Na turnirju se bo ekipi SLO TEAM B pridružil Robert Košir, kot leto
starejši igralec in pomagal mlajšim reprezentantom držati ravnovesje na
igrišču.Dogodek lahko spremljate na povezavi.

 

 

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus