Free Premuim Templates by BIGTheme

Tudi v drugo boljši od Srbije

Tudi v drugo boljši. Slovenska reprezentanca je še drugič  v dveh dneh premagala srbsko izbrano vrsto. Reprezentanti se sedaj vračajo nazaj v  klubsko sceno.

Začetek tekme je obetal razbuljivo srečanje. Srbi so enako kot na včerajšni tekmi čakali na protinapade. Že v samem začetku tekme so zadeli vratnico, vendar v obrambi naredili napako in Pustavrh je Slovenijo popeljal v vodstvo. Na izenačenje nismo čakali dolgo, saj so po prostem strelu Srbi izenačili. V sedmi minuti je vratar Srbije Ristivojevič ubranil stoodstotno priložnost. V 9. minuti pa so poskrbeli za novo vodstvo na tekmi. Po strelu Likarja z leve strani je odbito žogico v gol pospravil Drlink. Napadalna igra se je nadaljevala, v obrambnih nalogah so bili skoncentrirani, kar je v 12. minuti po lepi podaji Časarja Izkoristil Pustavrh in skoraj z sredine igrišča ometel pajkovo mrežo srbskih vrat.Napadalna igra se je nadaljevala, kar je v 15.minuti na podajo Časarja Izkoristil Ritonja, ter v 18.minuti prav tako na podajo Časarja Korošec. 

Tako kot so končali so začeli. Že v 55 sekundi druge tretjine  Je Lavtar na podajo Pustvrha rezultat povišal. Prvi napad Slovenske reprezentance se je dobesedno razletel po igrišču, saj so dosegli še dva zadetka, od tega Lavtar skoraj iz sredine igrišča. Srbi so v enem izmed maloštevilnih napadov, po napaki vratarja dosegli 2 gol. V 35. minuti je Bizjak zgrešil kazenski strel, sledile sta dve izklučitvi na obeh straneh, slovenci so v tem času dosegli še dva gola in na odmor odšli za prednostjo +9

Zadnja tretjina je bila v slogu prvih dveh. Slovenci so nadaljevali z napadalno igro, dosegali zadetke, Srbi pa so na čase prihajali do svojih priložnosti, ki pa jih niso izkoristili.  Velja še omeniti, da je Košir v 57.minuti uspešno izvedel kazenski strel, piko na i za končno zmago 17:2 pa sta v 58.minuti dosegla Pustavrh na podajo Pristavca. Srbi so na obe prijateljski tekmi pripotovali le z 13 igralci, brez nekaterih ključnih igralcev pa se niso mogli bolje zoperstaviti razigrani slovenski vrsti.

 

Za nemoten potek tekme se gre zahvaliti FBK Jaws, FBC Borovnica in fantom iz celotne reprezentance. Hvala za pomoč tudi Tanji Žontar in Aleksandru Plutu za pomoč pri zapisnikarski mizi.

Reprezentanca se bo ponovno zbrala za turnir 3 narodov( Slovenija, Italija, Avstrija) v začetku novembra, kjer bo v vlogi organizatorja turnirja. V kolikor pa so bodo na FZS dogovorili, bomo lahko reprezentanco spremljali že v septemberskem mednarodnem terminu. V kolikor se to zgodi, bo to za reprezentanco dober preizkus pred kvalifikacijami za svetovno prvenstvo februarja 2016, ki se ga bo po odločitvi IO FZS tudi udeležila, država organizatorja pa trenutno še ni znana. Znan pa je  že termin in država svetovnega prvenstva 2016, ki se bo odvijal v Latviji od 3. - 11.12.2016

 

1:0 3' Pustavrh SLO
1:1 5' Arsič ( Radovanov) SRB
2:1 9' Drlink ( Likar) SLO
3:1 12' Pustavrh ( Časar) SLO
4:1 15' Ritonja ( Časar) SLO
5:1 18' Korošec ( Časar) SLO

6:1 21' Lavtar (Pustavrh) SLO
7:1 25' Korošec( Pustavrh) SLO
8:1 26' Lavtar SLO
8:2 28' Arsic (Petrovič) SRB
9:2 32' Likar Vehovec) SLO
2 min 33' Šneberger SLO ( igranje z roko)
MPS 34' Bizjak
2' min 34' Radovanov SRB ( nepravilno odrivanje)
2 min 34' Lebinger ( udarec po palici)
2 min 35' Nikolič SRB ( nepravilno odrivanje )
10:2 36' Pristavec ( Likar) SLO
11:2 36' Časar ( Lavtar) SLO

12:2 42' Šneberger ( Košir) SLO
13:2 44' Bizjak( Pustavrh) SLO
14:2 50' Burnik ( Košir) SLO
2 min 50' Vehovec SLO ( igranje z visoko palico)
2 min 52' Pustavrh SLO ( nepravilna razdalja)
15:2 55' Časar ( Korošec) SLO
16:2 56' PS Košir SLO
17:2 57' Pustavrh ( Časar) SLO
2 min 58' Košir SLO ( nepravilno odrivanje)

 

Tekst : Bojan Klavžar

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus