Free Premuim Templates by BIGTheme

1.SFL v številkah

Z zadnjim odigranim krogom je padel zastor tudi nad tekmovanjem v  1. SFL. V kategoriji 8 ekip( FBC Thunder, FBK Jaws, FBK Galaks, Polycom Brlog, FBK Insport Mladi, FBK Olimpija B,FBC Borovnica B in Borovnica floorballshop.si) si je napredovanje v elitno ligo floorballa za naslednjo sezoni priigrala ekipa FBC ENOS Thunder Jesenice, v primeru širjenja elitne lige na 8 ekip pa tudi ekipa FBK Jaws.fbc thunder

 Končni vrstni red:

1. FBC ENOS Thunder Jesenice

2. FBK Jaws

3. FBK Galaks

4. FBK Insport Mladi

5. Polycom Brlog

6. FBC Borovnica B

7. FBK Olimpija B

8. Borovnica Floorballshop.si

 

Statistika 1.SFL

Ekipe so odigrale po 14 tekem. Na njih so dosegle 611 golov, kar v povprečju znese 5,45 gola na tekmo. Na vseh tekmah je bilo dosojenih 469 kazenskih minut, kar v povpelju znese 4,19 minute na tekmo. Doseženih je bilo 31 golov, ko so imele ekipe igralca več na parketu in 15 golov, ko so bile ekipe oslabljene. Dosežena sta bila 2 gola iz kazenskega strela,  8 kazenskih strelov pa so vratarji nasprotnih ekip ubranili. Najmanj kazenskih ekip si so prislužile igralke Borovnice floorballshop.si ( 8 kazenskih minut), največ pa igralci FBK Jaws ( 94 kazenskih minut)

Največ golov so dosegli igralci FBC Thunder (125), najmanj pa ekipa Borovnica floorballshop.si (19). Največ golov so prejele igralke Borovnice Floorballshop.si (177), najmanj pa ekipa FBC Thunder (44).

Najboljše povprečje danih golov doma  so imeli igralci FBC Thunder (11,75 golov na tekmo doma), najboljše povprečje danih golov v gosteh pa ekipa FBK Jaws ( 8,00 danih golov na tekmo v gosteh). Najboljše povprečje prejetih golov doma so imeli igralci FBK Galaksa (2,57 prejetega gola na tekmo), najboljše povprečje prejetih golov v gosteh pa igralci FBC Thunder (3,14 prejetega gola na tekmo v gosteh). Najslabšje povprečje prejetih golov doma in v gosteh  so imele igralke Borovnica Floorballshop.si ( 14,0 prejetih golov na tekmo doma, 11,29 prejetih golov na tekmo v gosteh). Najslabše povprečje danih golov pa so imeli igralke Borovnica Floorballshop.si  (1,71 danega gola na tekmo doma in 1,00 danega gola na tekmo v gosteh) 

Največ golov z igralcem več so dosegli igralci FBC Thunder (10), najmanj pa ekipa Borovnica Floorballshop.si (0). Največ golov z igralcem manj je dosegla ekipa FBK Jaws (7), najmanj pa ekipa FBK Olimpija B (0). FBK Galaks in FBK Jaws sta  uspešno izvedla vsaka po 1 kazenski strel največ kazenskih strelov pa je zapravila ekipa FBK Jaws (4) , ekipi Polycom Brlog in pa Borovnica Floorballshop.si   si pa na 14 tekmah nista  priigrali nobenega kazenskega strela.

Tekme so trajale v povprečju 1h in 44 minut. Dosojen pa je bil tudi 1 rdeč karton, ki ga je prejela ekipa FBC Thunder.

Najboljši strelec je Igralec FBC Thunder David Mirc, ki je dosegel 66 točk (36+ 30), najbolj kaznovani igralec pa je igralec FBC Thunder Klemen Mirc (24 kazenskih minut).

 

Prvo uvrščena ekipa FBC ENOS Thunder je v sezoni 2014/15 nastopala v naslednji postavi:

Aljoša Čamdžič, Denis Bakonič, Matic Pretnar, Sebastjan Mulej, Klemen Mirc,  Miha Brudar, Miha Rezar, Andraž Vovk, David Mirc, Rok More, Jure Noč, Miha Jekler, Uroš Franc, Jan Šolar, Rok Kalan, Aleksander Jurašek in  Jure Jensterle.

 

Tekst : Bojan Klavžar

 

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus