Free Premuim Templates by BIGTheme

Vroč floorball v 6. krogu 1. SFL

V 6. krogi 1.SFL je bilo kar nekaj zelo napetih in na trenutke vročekrvnih tekem.

 

Thunder - Polycom 4:2 (0:1, 2:1, 2:0)

Na Jesenicah sta se srečala dva tekemca, do katerih v prihodnje lahko veliko pričakujemo. Temu primerno je bilo tudi na igrišču, saj je bilo srečnja zelo izenačeno, dvakrat so povedli gostje, a se domačini niso predajali in tudi z nekaj sreče uspeli rezultat izenačiti. Ko so pri Thunderju dosegli gol za vodstvo, so pri Polycomu vse moči usmerili v napad, posledica tega je bila malce bolj groba igra, kateri pa je sledilo nekaj izključitev.  Dve minuti pred koncem srečanja so pri Thunderju z dvema igralcema več na igrišču uspeli zadeti še četrtič, s čimer sta dve točki ostali na Jesenicah.

 

Jaws - Zelenci 1:3 (0:0, 1:2, 0:1)

Ekipa Jaws je gostila Zelence in sicer prvič v domači dvorani na Dobrovi pri Ljubljani. Zelenci, ki s številnimi izkušenimi igralci sodijo med favorite, so naleteli na močan odpor domačinov, ki so celo povedli z lepo izvedenim prostim strelom. Sicer so zelenci hitro izenačili in vedno bolj pritiskali na vrata Jawsov, kjer se je zelo izkazal njihov vratar, saj je obranil veliko nevarnih strelov. Izenačena igra je nato še podžigala strasti na obeh straneh Pri Zelencih so potem v tretji tretjini še z enim zadetkom postavili končni rezultat 1:3.

 

Borovnica B - Borovnica Floorballshop.si 9:4

Dekleta in fantje iz Borovnice so na srečanju pokazali veliko dobrega floorballa, pri čemr gre pohvaliti predvsem dekleta, ki s znala z dobro tehnično igro hitro kaznovati napake v obrambi članskih kolegov iz kluba. Borovica B je zdaj iz tekme v tekmo bolj motivirana, na drugi strani dekleta vidno napredujejo v na vseh ravneh floorballa.

 

Galaks - Insport Mladi 2:2 (0:1, 1:1, 1:0)

Srečanje v Železnikih je bilo po pričakovanih hitro in zelo borbeno, saj so pri Galaksu na zadnjih tekmah pokazali izvrsten floorball. Na drugi strani igra v ekipi Insporta Mladi veliko mlajših igralcev, ki telesno niso bili kos večjim tekemcem, a so veliko tega nadoknadili s tehnično igro in doslednim pokrivanjem v obrambi. Malce presentljivo so z dvema goloma prednosti povedali Ločani, obakrat so zadeli s strelom od daleč, na drugi strani pa so pri Galaksu iz minute v minuto stopnjevali tempo igre, pri čemer so imeli lepo priložnost za zmago, a niso uspeli zadeti iz kazenskega strela, tako da sta se ekipi razšli z delitvijo točk.

 

foto: az

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus