Free Premuim Templates by BIGTheme

Napoved 9. kroga EFL

V soboto nas čaka 9. krog EFL in še zaostala tekma 9. kroga 1SFL. V Ljubljani bo dvojni program, saj FBK Olimpija B ob 17.00 gosti FBK Jaws, ob 19.00 pa v prestolnico prihaja ekipa FBC Žiri. Polansko Bando čaka aktualni državni prvak, FBC Borovnica A.

EFL

 

FBK POLANSKA BANDA : FBC BOROVNICA A

V Železnikih si lahko obetamo zanimivo srečanje. Polanska Banda nujno potrebuje novi dve točki, če želi obdržati stik s četrtim mestom, saj za FBC Žiri zaostaja za dve točki. Nasprotnik pa bo vse prej kot lahek. To je FBC Borovnica A, aktualni državni prvak, ki je v letošnji sezoni izgubila samo enkrat, v zadnjem krogu pa remizirala proti Žirem. Borovniški napad zna biti zelo nevaren, natančni pa so tudi branilci, ki lahko presenetijo s streli od daleč. Na prvi letošnji tekmi teh dveh nasprotnikov so Polanci prejeli kar sedem zadetkov. Svojo edino zmago so v letošnji sezoni dosegli v prvem krogu, ko so premagali Žiri, v zadnjem obdobju pa jim ne gre ravno najbolje. Zato bo motivacija še toliko večja, da prekinejo niz porazov in domačo dvorano zapustijo neporaženi.

 

FBK OLIMPIJA : FBC ŽIRI

Tekmeca se dobro poznata, saj sta že dve leti zapovrstjo srečala v polfinalu. Velikih neznank med ekipama ni, tekma bo prav gotovo odigrana v visokem tempu. Ljubljančani so svojo zadnjo tekmo odigrali pred dobrim mesecem in so izven tekmovalnega ritma. Kot smo lahko prebrali na njihovi spletni strani, so v četrtek v Beljaku odigrali prijateljsko tekmo s VSV Unihockey, ki so jo izgubili z 2:8. Je bila pa dobra priprava za vrnitev v tekmovalni ritem. Naj omenimo, da se je FBK Olimpija okrepila z novimi ogradami, kar bi lahko predstavljalo majhno prednost domačim igralcem. Žirovci so v zadnjem krogu odščipnili točko Borovnici in v Ljubljano prihajajo odločni, da še drugič v sezoni premagajo Olimpijo. V Idrijo so namreč slavili s 5:4.

 

1.SFL

 

FBK OLIMPIJA B : FBK JAWS

Ljubljančani trenutno zasedajo zadnje mesto v skupini A, Jawsi pa so od tako želenega polfinala oddaljeni velikih pet točk. Domači igralci so novo leto začeli slabo, saj so visoko izgubili proti Galaksu. Jawsi so prejšnji teden ravno tako zabeležili poraz, vendar so imeli Zelenci veliko dela, da so strli odpor Jawsev. Za FBK Olimpijo B bo to prva domača tekma pod vodstvom novega trenerja, ki je v ekipo prinesel svež veter. Tekma se lahko prevesi na eno ali drugo stran, zmagala bo ekipa, ki bo imela bolj disciplinirano obrambo ter učinkovit napad.

foto: FBK Insport

 

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus