Free Premuim Templates by BIGTheme

Borovničani bi lahko na Brezovici že osvojili naslov državnih prvakov

Tudi v 1. SFL se sezona bliža koncu. V finalni seriji, ki se igra na dve dobljeni tekmi, so povedli igralci iz Borovnice, saj so preteklo soboto v Športni dvorani Trata premagali ekipo Polanske bande s 4:2. Prvo zaključno žogico bodo torej borovniški floorballisti imeli prihajajočo soboto, 14. aprila, ko bodo na Brezovici ob 18. uri gostili drugo tekmo finala.

Borovničani so bili kot četrtouvrščena ekipa rednega dela v polfinalni seriji, ki se je prav tako igrala na dve zmagi, boljši od prve ekipe Insporta iz Škofje Loke. Tekmi sta bili zelo izeneačeni, že takrat pa je bilo vidno, da so se tradicionalno rdeči okrepili za odločilne tekme državnega prvenstva. V finalu jim nasproti stoji Polanska banda, ki še čaka na svoj prvi naslov državnega prvaka, doslej jim to dvakrat ni uspelo prav na zadnji stopnički.

Če želijo to doseči že letos, bodo morali prihodnjo soboto na Brezovici najprej poravnati finalno serijo, saj so prvo tekmo pred številčnim občinstvom v domači dvorani izgubili s 4:2. Srečanje je bilo rezultatsko precej izenačeno, v zadnji tretjini pa so si gostje vendarle uspeli priboriti odločilno prednost in po 2:2 ušli na končnih 4:2.

Ker igrišče na Brezovici sprejme manjše število gledalcev, so bile s strani Borovnice zaradi varnosti med navijače obeh ekip razdeljene brezplačne vstopnice, ostale pa so pošle na podlagi rezervacij. Navijače, ki si vstopnic niso zagotovili, zato opozarjamo, da ne bi slučajno ostali pred vrati. Na spletu bo sicer najverjetneje na voljo prenos tekme v živo. 

1. finalna tekma: FBK Polanska banda 2 : 4 FBC Borovnica

Strelci: S. Bizjak 1+1, Pustavrh 1+1; Podržaj 1+1, Vehovec 1+0, Bizjak 1+0, Kržič 1+0, Korošec 0+1

2. finalna tekma: FBC Borovnica : FBK Polanska banda (14. april, 18.00, Brezovica)

 

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus