Free Premuim Templates by BIGTheme

Pokal Slovenije za dekleta se je začel

 S prvima tekmama Pokala Slovenije za dekleta se je začel še obračun nežnejšega spola na malem igrišču. Na parketu so bili tudi igralci v 1. SFL, v U13 in najmlajši v U9.

 Pokal Slovenije za dekleta

LadyZone Borovnica - Polanska banda Ž 1 4:8  (0:2, 4:4, 0:2)

Ekipa Polanske bande je bil od začetka tekme trdno pri žogi, Borovničanke pa so se nato hitro prebudile in začele igrati veliko hitreje in bolj kombinatorno. Priložnosti so se vrstile na obeh straneh in obe vratarki sta imeli precej dela, da sta krotili napade tekmic. Nekaj dobrih potez in učinkovitih golov na obeh straneh je dalo zagon obema ekipama, a je za ekipo Borovnice vseeno zmanjkalo nekaj časa za korenitejši preobrat. Kot zanimivost omenimo, da se je na slovenski parket z gostovanja na Švedskem vrnila igralka Borovnice Polona Drašler.

Polanska banda Ž 2 - Olimpija Ž 0:16 (5:0, 7:0, 4:0)

Druga ekipa Polanske bande je le stežka lovila korak proti razigranim Ljubljančankam, ki se dobro znajdejo tako na velikem kot na malem igrišču. Tekma je bila bolj ali manj odločena že v prvi tretjini, ko so igralke Olimpije povedle z 0:5, nato pa so v drugi tretjini še malce stopile na plin in tekmo sklenile v enakem slogu v tretji tretjini. V vrstah Olimpije pa je za palico to pot poprijela sicer vratarka Laura Žavbi, ki letos ne igra v državnem prvenstvu, na pokalni tekmi pa ji je šlo odlično, saj je dosegla 5 točk (2 gola in 3 podaje).

1. SFL
Polanska banda - Insport B 6:3 (0:2, 2:0, 4:1)

Srečanje je blo dolgo časa zelo izenačeno, pri čemer so gosti celo povedli, a so Polanci hitro vzpostavili enakovredno razmerje moči na igrišču. Izkazal se je njihov vratar, ki je branil veliko strelov, na drugi strani pa je Ločanom v tretji tretjini malce padla koncentracija in so po zaostanku morali zaigrati na vse ali nič, in nekaj sekund pred koncem dobili še gol v prazno mrežo.

Polycom Brlog - Olimpija 6:9 (1:3, 4:4, 1:2)
Ekipa Olimpije je prvo letošnjo zmago slavila v gosteh pri Polycomu, "zeleni" so bolj ali manj celotno srečanje nadzorovali dogajanje na igrišču, v drugi tretjini so se razživeli tudi Polycomovci, ki so uspeli nekajkrat ukaniti obrambo gostov. S tem so dokazali, da napredujejo iz tekme v tekmo, kar velja tudi za ekipo Olimpije, ki je zadnje tri tekme odigrala odlično.
 
U13, Poljane

Zelenci - Borovnica 4:11
Olimpija -  Insport A 4:8
Polanska banda - Insport B 9:4
Zelenci - Olimpija 6:5
Borovnica - Polanska banda 8:7
Insport A - Insport B 13:1

U9, Žiri

Zelenci Mojstrana A - Polanska banda 21:1
Insport - Zelenci Kr. Gora  7:1
Žiri B - Zelenci Mojstrana A  0:19
Zelenci Mojstrana B - Zelenci Kranjska Gora  1:7
Polanska banda U9 - Žiri U9  1:14
Žiri B - Zelenci Mojstrana B  7:4
Žiri U9 - Insport   7:7

 

 foto: J.G, T.P.

 

 

 

 

 

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus