Free Premuim Templates by BIGTheme

Favoriti upravičili vloge

Minuli konec tedna je bil ponovno zelo pester, saj so bile na sporedu tekme v 1.SFL, U19 in mladinski turnir U13 in U9. Favoriti so to pot upravičili svoje vloge in večjih presenečenj niso dopuščali.

V 1.SFL je Insport zabeležil dve zmagi, prva ekipa je imela nekaj več dela proti Olimpiji v končnici tekme, ko so po visokem vodstvu prepustili vajeti tekme domačinom, ki so znali izkoristiti priložnosti iz protinapadov. Vseeno je bilo do zmage ali izenačenega rezultata za Olimpijo še precej "daleč", čeravno so pri Olimpiji letos z okrepitvami md igralci sestavili ekipo, ki se zna po robu postaviti vskai ekipi v 1. SFL. Na Podnu je druga škofjeloška ekipa gladko odpravila Žiri z visokim rezultatom 14:1, ko so držali vse niti tekme v svojih rokah. Na srečanju med obema ekipama iz Poljanske doline so bili po začetnem zelo izenačenem dvoboju Polanci spretnejši in tehtnico krepko prevesili sebi v prid. Še najbolj napeto je bilo v Kranjski Gori, kjer Zelenci tradicionalno dobro igrajo, in tudi to pot je bila tekma zelo izenačena vse do samega konca, ko je domačinom zmanjkalo moči in nekaj živcev, kar so znali Borovničani izkoristiti z dvema pomembnima zadetkoma. 

Olimpija – Insport A 6:9

Insport B – Žiri 14:1

Polanska banda – Polycom Brlog 12:1

Zelenci – Borovnica 5:7

 

V ligi U19 je bla na sporedu le ena tekma in sicer so prvič letos na parket stopili igralci Žirov. A srečanje ni bilo hitro odločeno, saj so se pri Insportu B dobro upirali na papirju močnejšim Žirovcem, in tudi že povedli, a jim je na koncu zmanjkalo nekaj moči. 

Insport U19B – Žiri U19  3:5

 

Mladinski turnir U13 in U9 v Škofji Loki je postregel s pestrim dogajanjem, saj so igrlaci in igralke igrali pred polnimi tribunami navijačev, ki so glasno vzpodbujali slovenske mladinske upe florballa. Videli smo nekaj zelo napetih in do zadnjih minut neodločenih tekem, a tudi nekaj visokih zmag favoritov. Vseeno so vse ekipe z zavzeto igro poskrbele, da je bilo vzdušje v dvorani Poden več kot odlično.

U13

Borovnica – Olimpija 11:5

Insport B – Zelenci 6:8

Insport A - Polanska banda 13:1

Insport B – Borovnica 0:20

Olimpija - Polanska banda 10_8

Zelenci - Insport A 0:21

U9

Zelenci – Žiri B 8:4

Žiri – Mojstrana B 13:0

Insport – Polanska banda 13:5

Zelenci – Mojstrana A 0:13

Mojstrana B – Polanska banda 2:7

Mojstrana A – Insport 10:5

Žiri B – Žiri 3:11

 

foto:A.Z.

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus