Free Premuim Templates by BIGTheme

Mladinske ekipe Insporta zlate na UWG v Beljaku

Insport je na igrah United World Games Beljaku v floorballu nastopil s tremi ekipami in prav vse tri so na koncu osvojile zlate medalje. S tekmeci iz Avstrije, Nemčije in Švice so opravili kot po tekočem traku in na skupaj osemnajstih tekmah 16-krat zmagali.

Več o uspehih ekip u13, U15 in U17 in pripravah na Praga Games, kamor se odpravljajo sredi julija, si lahko preberete na http://www.fbkinsport.si/tri-zlate-medalje-na-uwg-2017/

"Že prvi dan je pokazal, da so bili cilji postavljeni realno, saj smo od enajstih tekem samo eno zmago v kategoriji U15 prepustili domačinom ter si tako praktično že prvi dan priborili vsa tri finala. Tudi drugi dan smo začeli suvereno. Le v zadnjem krogu rednega dela v kategoriji U17 smo, podobno kot dan prej v U15, odigrali taktično rezervirano tekmo, tokrat proti ekipi VSV Beljak in izgubili z minimalno razliko, a dodobra preučili taktiko nasprotnika. Tudi v tem primeru smo vedeli, da bo ta ekipa naš nasprotnik v finalu. Imeli pa smo tudi  fenomenalno podporo s tribun. Mirno lahko rečem, da smo spet jasno pokazali, da smo eden vodilnih floorball klubov v tem delu Evrope,« je o turnirju UWG povedal trener Gorazd Tomc.

Rezultati UWG 2017: http://www.unitedworldgames.com/en/tournament/results_2017/

Fotogalerija o dogajanju in tekmah Insporta: https://www.facebook.com/pg/FloorballInsport/photos/?ref=page_internal

Na United World Games so sodili tudi štirje slovenski sodniki.

 

foto: Tone Podobnik

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus