Free Premuim Templates by BIGTheme

V 1.SFL Zelenci močnejši od Olimpije, v 2.SFL zmaga Galaksa nad novincem, v 1.SFL U19 uspešnejši gostje

V vnaprej odigrani tekmi 6. kola 1.SFL so ŠD Zelenci premagali FBK Olimpijo, V 2.SFL jeFBK Galaks malo pred koncem pokoril novinca v ligiFBK  Slavijo, v 1.SFL U19 je A ekipa FBK Insporta pričakovano premagala svoje vrstnike iz B ekipe FBK Insport, FBK Polanska banda pa je bila uspešna v gosteh pri FBC Borovnici.zelenci-olimpija

 

1.SFL

ŠD Zelenci : FBK Olimpija 6:4 ( 2:0 , 1:1 , 3:3 )

2.SFL

FBK Galaks : FBK Slavija 3:2 (1:0; 1:2; 1:0)

V Železnikih smo videli izenačeno tekmo med ekipama FBK Galaks ter FBK Slavija  ki je postregla z borbeno igro na obeh straneh, posledično z kar nekaj izključitvami  in izredno zanimivo končnico. Bolje so začeli domačini, ki so uspeli tudi prvi zatresti nasprotnikovo mrežo in s tem postaviti izid prve tretjine (1:0). 

V drugi tretjini se je nadaljevala izenačena igra, znova pa so prvi zadeli domači in ušli na dva gola prednosti. Gostje so se kmalu zatem z golom vrnili v igro, pred koncem druge tretjine pa jim je uspelo izid tudi poravnati. 
V tretji tretjini smo videli veliko priložnosti na obeh straneh, v zadnjih minutah pa so domačini pritisnili in 30 sekund pred koncem tekme dosegli edini gol tretje tretjine in si s tem zagotovili težko priborjeno zmago s 3:2.
Vir: FBK galaks (RR)

1.SFL U19

FBK Insport  B  : FBK Insport  A 0:26 (0:1; 0:8;0:17)

Tekma mladinskih ekip Insporta se je končala nekako po pričakovanjih. A ekipa je bila z rezultatom 26:0 boljša od B ekipe.

Mladi igralci so se prvo polovico tekme zelo dobro kosali s starejšimi in rezultatsko nekako držali majhno razliko. V drugi polovici tekme pa so jim začele pohajati moči in vse več poti do njihovega gola je bilo odprtih, kar so igralci A ekipe dodobra izkoristili. 
Kakorkoli, to je bil prijeten floorball večer na Podnu, kjer je A ekipa potrdila svojo dominantno vlogo, B ekipa pa nabirala dragocene izkušnje, katere jim bodo v naslednjih letih prišle še kako prav.

 

Vir: Fbk Insport (GT)

FBC Borovnica : FBK Polanska banda 3:8 (1:2; 1:2; 2:4)

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus