Free Premuim Templates by BIGTheme

V 1.SFL derbi Polancem, v 1. ŽSFL Ladyzone in Thunder Ž do novih točk

V 1.SFL je bilo odigrano 5.kolo. Insport Mladi in Žiri so se razšli brez zmagovalca, Unihoc Borovnica uspešna v gosteh pri Olimpiji, derbi med Polanci in Insport A dobili domačini. V 1.ŽSFL LadyZone Borovnica ostaja še nepremagana ekipa, dekleta Thunderja uspešnejša v gosteh od Zelenk.Zelenci Ž thunderŽ

1.SFL

FBK Insport Mladi : FB klub Žiri 7:7 (2:2; 2:2; 3:3)

V soboto popoldne se je članska ekipa odpravila v Škofjo loko, kjer so odigrali 4. tekmo te sezone. Nasproti so jim stali igralci druge ekipe Insporta. Začetek tekme je minil ob disciplinirani igri v obrambi, tako da si ekipi nista priigrali večjih priložnosti. V drugi polovici prve tretjine pa se je tekma razplamtela. Najprej so z igralcem več poskušali naši fantje, a niso uspeli zadeti, kasneje so po izključitvi Anžeta Kavčiča ob številčni premoči imeli priložnost še domačini. Slednji so premoč sicer izkoristili, a je nekaj sekund pred tem Žirovce v vodstvo popeljal Jaka Kopač s svojim prvim zadetkom v sezoni. Ko so minuto pred koncem tretjine domači povedli z 2-1, so bili gledalci prepričani, da bodo na odmor odšli s prednosttjo, a se s tem ni strinjal Urban Dolenc, ki je izid poravnal na 2-2. Tudi v drugi tretjini je sledila taktično dobra igra obeh ekip, ki sta poskrbeli da so navijači lahko uživali v napeti predstavi. Zopet sta padla po dva zadetka na vsaki strani, zopet sta za Žirovce zadela Kopač in Dolenc. Izid po 40. minutah pa je tako bil 4-4, in tako so v zadnjo tretino fantje vstopili odločno k osvojitvi novih, prepotrebnih točk. Po vodstvu domačinov s 5-4, je najprej za izenačenje poskrbel Dolenc in dosegel svoj prvi hattrick za žirovsko ekipo. Čez nekaj minut pa je po prekršku nad Klemnom Novakom kazenski strel uspešno izvedel Tine Logar in poskrbel za vodstvo s 6-5. A so po izključitvi Marcela Kavčiča gostje kmalu izenačili ter se čez nekaj minut veselili še zadetka za vodstvo s 7-6. Po minuti odmora, po eno sm videli na vsaki strani, so fantje v zadnjo minuto in pol vstopili na vse ali nič. Zopet odlični Žiga Eniko je zapustil vrata in tako smo napadali s 6 igralci. Več kot minuto je trajalo obleganje vrat, ko so domačini storili napako za izključitev. Tako je našim fantom ostalo 8 sekund in prosti strel do konca tekme. Dolenc je izvedel prosti strel iz strani, od koder je videl manjšo razpoko v obrambi in z natančno podajo na nasprotni strani zaposlil Tineta Logarja, ki je tako 5 sekund do konca hladnokrvno zadel za izenačenje in prinesel ekipi veliko ter zasluženo točko.
Tokrat si prav vsi fantje zaslužijo pohvale za svojo igro, prav tako pa tudi nekaj naših navijačev, ki so jih prišli podpirat.

vir: FB klub Žiri https://fbcziri.si/2016/11/13/prigarana-tocka-v-skofji-loki/

 

FBK Olimpija : FBC Borovnica 3:13 (1:5; 2:6; 0:2)

 

FBK Polanska banda : FBK Insport 9:7 (2:2; 3:1; 4:4)

Po reprezentančnem premoru smo ta vikend ponovno stopili na parket. Tokrat smo gostili škofjeloški Insport, ki je na zadnji tekmi premagal UNIHOC Borovnico, kar jim je dalo dodatnega zagona, mi pa smo poizkušali zmago proti FBK Olimpiji potrditi tudi z zmago na lokalnem derbiju.

Kot že vselej je bil obračun napet vse do konca tekme, na trenutke pa je bilo na igrišču tudi precej vroče, saj smo si oboji zelo želeli zmage. Tekmo smo bolje začeli mi, ko je Lavtar s prekrasnim strelom presenetil gostujočega vratarja Koširja. Kar dolgo časa je trajalo, da smo videli nov zadetek, ko so gostje izigrali našo obrambo in preko Dagarina izid poravnali. Sledil je hiter odgovor preko Klinca, še pred odmorom pa je Triler poskrbel za izenačenje. 
V drugi tretjini smo zopet prvi povedli, ko je po odlični podaji Lavtarja, ob igralcu več, Ržek zadel praktično v prazno mrežo. Po nekaj minutah pa smo prvič povedli za dva zadetka, ko so gostje opravili menjavo ob nepravem času, kar je kaznoval Pustavrh. Toda gostje so se nam kmalu približali, ko je ponovno zadel Dagarin, vendar je zadnja beseda pripadla nam, ko je iz protinapada zadel Ržek. 
V zadnjem delu je sledil popoln napad gostov, kar se jim je obrestovalo, saj so v manj kot desetih minutah s tremi zadetki rezultat obrnili sebi v prid. Najprej je svoj tretji zadetek dosegel Dagarin, za izenačenje je poskrbel Burnik, za vodstvo pa z razdalje Žontar. Sledila je ponovno igra z igralcem več, kjer je najprej Bizjak zadel okvir gola, Pustavrh pa odbitek pospravil v mrežo. Gostje so ponovno povedli, ko je hitri Egart lepo zadel z desne strani. Sledilo je obdobje, ko so mreže mirovale, nato pa smo z odličnim zaključkom tekme rezultat povsem obrnili. Ob igri 4 na 4, ko sta bila izključena Dolenc in Lavtar, je s sredine najprej lepo zadel Balažic, po izteku kazni pa je najprej za vodstvo, kasneje pa še ob igralcu več zadel Ržek.

Vir : FBK Polanska banda (LL)

 

1.ŽSFL

ŠD Zelenci : FBC Thunder 6:16(0:5; 4:5; 2:6)

Ob lepem številu gledalcev so se v dvorani OŠ Mojstrana med seboj pomerile Zelenke in dekleta Thunderja z Jesenic. V dokaj zanimivem srečanju, večina igralk v obeh ekipah letos nastopa šele prvič, so bolje začele gostje, kar se je pokazalo že v prvi tretjini, ko so povedle z 5 goli prednosti. Zelenke so nadaljevanje začele odločnejše, prednost zmajšale, vendar so dekleta iz Thunderja imele na to pripravljen odgovor, kjer so z nekaj zaporednimi goli, tekmo odločile v svojo korist. 

 

Lady zone Borovnica : FBK Olimpija 6:3 (1:1; 3:1; 2:1)

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus