Free Premuim Templates by BIGTheme

Robert Košir Na Češkem

Foto: FBC Borovnica

Najboljši igralec Elitne lige in 1.SFL U19 v lanski sezoni Robert Košir je prestopil na Češko, točno v Acema Sparta Praha, kjer se je priključil svojemu soigralcu v reprezentanci Luki Časarju. V sezoni 2014/2015,se je v članski  konkurenci in konkurenci v U19 veselil naslova državnega prvaka, piko na i pa je dodal še, ko je osvojil nagrado za najboljšega strelca po točkah v obeh kategorijah.

 

 

 

 

Včeraj 28.10.2015 je že prvič nastopil za svoj novi klub v članski kategoriji. Podrobno poročilo o tekmi si lahko preberete tu: https://online.ceskyflorbal.cz/20152016/online-130807.htm. Žal pa se Robert v statistiko na tekmi ni vpisal. Je pa pred tem nastopil že za mladinski pogon Šparte.

Roberta smo povprašali za kratko izjavo po odigranih tekmah za mladinski pogon:

Že na ogrevanju se vidi da fantje igrajo hitrejši floorball kot mi v Sloveniji. V Sloveniji ko dobiš žogco imaš res veliko časa a tukaj je čisto drugače, a se počasi privajam. Drugo tekmo proti Ostravi sem že odigral bolje, vendar vrjamem da lahko igram še bolje. Na koncu bi pa pohvalil fante, ki so me tako lepo sprejeli v ekipo in me spodbujajo.(v primeru da bodo soigralci brali: Chetel bych vam podekovat za zapas a za prijeti do tymu).

Robertu želimo še veliko uspešnih tekem v dresu Šparte

Avtor :B.K

 

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus