Free Premuim Templates by BIGTheme

Tekmovanje Specialne olimpijade v floorballu

V soboto, 4. julija 2015, je padel še en mejnik v delovanju Floorball zveze Slovenije in Specialne olimpijade Slovenije, slovenski floorball pa se je tako obogatil z novo ekipo, ki ima pred seboj še veliko načrtov.DSC 0255

V soboto, 4. julija 2015 so se varovanci Centra za usposabljanje, delo in varstvo Matevža Langusa iz Radovljice kot prva ekipa iz Slovenije udeležila floorball turniraja Specialne olimpijade v tujini.

V Zagrebu (Dugo selo) so nastopili na drugem floorball turnirju za memorial Josepha T. Rukavine, ki je potekal pod okriljem Specialne olimpijade Hrvaške ter v organizaciji Športnega društva specijalnih športov Luč.

Na turnirju je poleg tekmovalnega naboja prevladoval skupinski duh, pomembno pa je bilo predvsem druženje, da o izmenjavi dobrih praks in ostalih informacijah ne govorimo.

Slovenska ekipa je uživala, pokazala dobro kondicijo in tehniko, vsi pa se strinjamo, da so druženje, spoznavanje novih ljudi ter dobra volja pomembnejši od lovorik. V Specialni olimpijadi je pač tako, da so zmagovalci vsi.

Vsi skupaj upamo, da se bo v prihodnosti oblikovala še kakšna ekipa floorballa v Specialni olimpijadi, saj vsi skupaj gledamo proti Svetovnim igram 2017, kjer se bo prvič v zgodovini športa tekmovalo tudi v floorballu.

DSC 0248

DSC 0257 

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus